Het is officieel: Gert Verhulst en James Cooke komen met groot nieuws
LHX
Het is officieel: Gert Verhulst en James Cooke komen met groot nieuws
Foto: GoPlay

Begin december vinden in het Sportpaleis de 'Studio 100 Singalong'-party's plaats. Een hele tijd geleden al beloofde Gert Verhulst dat er "heel wat verrassende special guests uit het Studio 100-verleden" aanwezig zouden zijn.

Iets meer dan een maand geleden maakte Studio 100 de eerste special guest bekend. De originele cast van 'Het Huis Anubis' zal, 14 jaar na de laatste show, opnieuw samenkomen in het Sportpaleis.

"Ze komen niet allemaal, dat was wat moeilijk. Maar de belangrijkste zijn er wel", liet Gert Verhulst toen weten aan Het Laatste Nieuws. 

(Lees verder onder de post.)

Inmiddels is er een tweede special guest bekendgemaakt: niemand minder dan de cast van 'Amika'. Met name hoofdrolspelers Moora Vander Veken en Niels Destadsbader maken hun opwachting. 

Het zijn Gert Verhulst en James Cooke die het nieuws bekendmaken aan Het Laatste Nieuws. Ze zijn opgelucht dat ze het kunnen vertellen, want voor James is het absoluut niet makkelijk om een geheim te bewaren.

"Bij mij is dat dus een ramp", zegt hij. "Dat floept eruit, ik kan daar niets aan doen."

Eerder deze week praatte Niels Destadsbader al eens zijn mond voorbij over de 'Amika'-reünie. "Ik ga met Gert en James iets doen in het Sportpaleis", onthulde hij plots. "Ik heb een uitnodiging gekregen om te mogen gaan supporteren, te gaan kijken", probeerde hij er nog een draai aan te geven.

Wie er naast 'Het Huis Anubis' en 'Amika' nóg mee op het podium zal staan? Daar zeggen ze voorlopig nog niets over. "Er gaan nog heel veel Studio 100-figuren komen", klinkt het bij Gert.

"Voor alle duidelijkheid: het zijn niet alleen maar dingen uit het verleden. Het zijn gewoon allemaal liedjes die in ons collectief geheugen zitten. Dat kunnen ook liedjes zijn van vijf jaar geleden."

De 'Studio 100 Singalong'-party's vinden plaats op 1, 7 en 8 december. Er zijn nog steeds tickets beschikbaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.