Big Brother Grace Rodrigues uit 'Big Brother' schept duidelijkheid over relatie met Tobias
COS

Grace Rodrigues werd eerder dit jaar tweede in 'Big Brother'. De Braziliaanse ging wel met enkele mooie vriendschappen naar huis.

Grace Rodrigues kon het in 'Big Brother' erg goed vinden met Tobias van Veen. Ze hebben nog steeds veel contact. Dat doet fans nog steeds hopen dat hun vriendschap uitgroeit tot een romantische relatie.

De vraag of er een toekomst zit in 'Gracias' krijgt Grace nog geregeld in haar inbox. "Ik snap het wel en ik vind het alleen maar mooi dat jullie zoveel moois in ons samen zagen, maar ik ga heel eerlijk zijn tegen jullie...", zegt Grace op Instagram Stories.

"Tobias is en blijft  een topman, voor wie ik weel waardering en respect heb, en ik weet dat ik altijd op hem kan rekenen, mocht het nodig zijn! Andersom voelt en weet hij precies hetzelfde en dat vinden we veel belangrijker!", benadrukt Grace.

"Wij hebben altijd gezegd onze gevoelens buiten te willen begrijpen en dat hebben we gedaan, en al gauw merkten we beiden dat onze vriendschap veel meer waarde heeft en we gaan niet iets forceren of onze vriendschap op het spel zetten om anderen te plezieren!"

"Ik heb het gevoel dat ik Toby heel mijn leven ken en wil dat zo behouden, maar dat wil niet zeggen dat we per se een stel moeten zijn. Wij hebben beiden onze prioriteiten, wensen, plannen en dromen", aldus Grace Rodrigues.

Meer nieuws

Meer nieuws

.