Big Brother Grace Rodrigues uit 'Big Brother' komt met droevige gezondheidsupdate over moeder
COS
Grace Rodrigues uit 'Big Brother' komt met droevige gezondheidsupdate over moeder
Foto: GoPlay

Grace Rodrigues leerden we eerder dit jaar kennen in 'Big Brother'. De Nederlandse uit Brazilië werd tweede in de finale.

In 'Big Brother' vertelde Grace Rodrigues dat haar moeder ziek is. Anderhalve maand voor Grace het huis in ging, bleek dat haar moeder aan alvleesklierkanker lijdt. Ze ondergaat momenteel een behandeling.

Op Instagram Stories geeft Grace haar volgers nu een update over haar moeder. "Allereerst wil ik iedereen bedanken die lieve berichten blijft sturen en ook de mensen die bloemen, cadeautjes en kaartjes sturen. Echt bedankt. Mama is er superblij mee."

"Korte update is helaas dat het niet zo goed gaat", laat Grace weten. "Haar lichaam reageert niet goed op de behandeling. Ze heeft tijd nodig. Het is een lang proces, dat wisten we allemaal."

"Het is niet zoals we hadden gehoopt, maar ik heb nog steeds vertrouwen in God dat het wel goedkomt. Ik wil jullie vragen om positieve energie te blijven sturen en te bidden voor mijn moeder. En hopelijk komt alles goed", aldus Grace.

Meer nieuws

Meer nieuws

.