De Mol Gilles De Coster schept duidelijkheid over 'De Mol' Comfort: "Wel degelijk eerlijk verlopen"
COS
Gilles De Coster schept duidelijkheid over 'De Mol' Comfort: "Wel degelijk eerlijk verlopen"
Foto: Play4

Het elfde seizoen van 'De Mol' is achter de rug. In Arizona blijkt Comfort drie weken lang de boel belazerd te hebben. Naar goede gewoonte spreekt presentator Gilles De Coster de 'molloten' een laatste keer toe op Facebook.

Gilles De Coster en de ploeg van 'De Mol' zijn nog aan het bekomen van de spetterende finale in Kinepolis. Hij mag het eindelijk verkondigen: Commy is de mol. "En geloof me vrij: eentje uit de duizend. Wat. Een. Klasbak", zegt hij in de Mollengroep op Facebook.

"Volgende week doen we uitgebreid uit de doeken wat ze allemaal op haar kerfstok heeft (spoiler: niet weinig), en hoe slim en doordacht ze het heeft gespeeld. En wat ik minstens even belangrijk vind: met hoeveel plezier ze dat deed. Commy was een gretige, enthousiaste, innemende mol. En een prachtpersoon om mee op reis te zijn."

Rood scherm

Gilles brengt ook de Delorean ter sprake. "Niet toevallig, want er was wel wat om te doen. Was het wel mogelijk dat de mol een rood scherm kreeg? Natuurlijk wel, er was een opdracht verbonden aan deze eliminatie. Eentje waar geld mee gemoeid was, daar moet de mol altijd aan kunnen deelnemen."

"Je zag in de finale al dat Commy bewust 6 op 20 scoorde. Op die manier deed ze een heel doordachte poging: ze gaf iedereen ruim de kans om daaronder te duiken, én ze moest op correcte wijze aan een nieuwe score raken die hoog genoeg zou zijn."

"Ze waagde dus een kans, overigens zonder enige garantie. Als iemand lager scoorde, zou Commy gewoon bij de rest hebben gezeten. Het is die avond wel degelijk eerlijk verlopen. Zondag zie je er alles over", aldus Gilles De Coster.

Meer nieuws

Meer nieuws

.