Gert Verhulst zwaar onder vuur: "Dit is toch niet te geloven?"
COS
Gert Verhulst zwaar onder vuur: "Dit is toch niet te geloven?"
Foto: GoPlay

Gert Verhulst is na een paaspauze terug met 'De Tafel van Vier'. Sinds de start van het praatprogramma werd er wat aan het format gesleuteld. Zo zijn er sinds kort een aantal vaste tafelspringers en werd er meer in de richting van entertainment geschoven.

Op sociale media wordt er nu scherp gereageerd op een passage uit het programma. "Gert Verhulst vraagt of ons land Olivier Vandecasteele (die al meer dan een jaar vastzit in Iran) moet ruilen voor een terrorist. De studiogasten steken bordjes met ja of nee omhoog, alsof het een spelprogramma betreft. What the fuck, gast", lezen we op Twitter.

"Wacht, zeg a.u.b. dat dit niet echt is?", reageert iemand vol ongeloof. "Dit is toch niet te geloven", lezen we nog. "Dit kan toch gewoon niet? Entertainment maken over het leven van een gevangene?", stelt nog iemand vast. "Zielig... toch geen ander woord voor te bedenken?"

"Ik snap niet dat niemand van de productie of de studiogasten dacht 'Hmmm, misschien doen we dit beter niet'", lezen we nog. "Walgelijk, respectloos en onacceptabel. Excuses aan de familie en vrienden is het minst wat hij moet doen. Schaam je diep, Gert', klinkt het scherp.

"Waarom zou dit niet mogen in een praatprogramma?", klinkt het anderzijds dan weer. "Je bedoelt dat die bordjes te luchtig zijn om een serieus onderwerp te bespreken? Ik vind het nog niet zo slecht, je ziet meteen hoe de meningen verdeeld zijn i.p.v. een individueel rondje te doen dat dan 3 minuten duurt."

https://twitter.com/Twezus/status/1651324473184796685

Meer nieuws

Meer nieuws

.