Verhulstjes Gert Verhulst klaar en duidelijk na plotse klacht over ‘De Verhulstjes’
PMN
Gert Verhulst klaar en duidelijk na plotse klacht over ‘De Verhulstjes’
Foto: Play4

Het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ is begonnen. Dat nieuwe seizoen wordt ook uitgezonden in Nederland. Daar kwam er een klacht dat het programma niet ondertiteld werd.

Gert Verhulst reageert op klachten over het ontbreken van ondertiteling in het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' in Nederland.

Het populaire programma, dat normaal gesproken ondertiteld wordt op Videoland, zorgde voor verwarring onder de Nederlandse kijkers.

In een interview met Het Laatste Nieuws geeft Gert Verhulst voor het eerst een reactie op de kwestie.
(Lees verder onder de foto)

Verhulst legt uit dat er blijkbaar iets is misgegaan met de ondertiteling of dat veel mensen de ondertiteling niet konden vinden. Hierdoor begrepen de Nederlandse kijkers niet wat er werd gezegd in het programma. 

"Maar kijk, we kunnen moeilijk Hollands gaan praten in onze reeks. Dus ik hoop dat ze bij Videoland snel die ondertiteling oplossen", bedenkt Gert zich.

De populariteit van 'De Verhulstjes' in Nederland blijkt uit de vele reacties die het programma ontvangt. "Ik heb soms het gevoel dat de reeks daar nog populairder is dan in Vlaanderen. Ja, we zijn wel blij met die Nederlandse belangstelling", zegt Gert.
(Lees verder onder de foto)

Het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' belooft weer veel kijkplezier voor zowel de Vlaamse als Nederlandse fans.

Hopelijk wordt het probleem met de ondertiteling snel opgelost, zodat iedereen kan genieten van de avonturen van Gert, Ellen en hun gezin.

Met de aanhoudende populariteit van het programma lijkt het erop dat 'De Verhulstjes' nog lang niet uitgekeken is.

Meer nieuws

Meer nieuws

.