Gert Verhulst geeft ongezouten mening over Ellen
STG
Gert Verhulst geeft ongezouten mening over Ellen
Foto: Play4

De avonturen van 'De Verhulstjes' zijn elke zondagavond te zien bij Play4. Opvallend is de manier waarop Ellen, de vrouw van Gert Verhulst, zich steeds meer op de voorgrond begeeft.

Het nieuwste seizoen van 'De Verhulstjes' is volop aan de gang. We kregen al te zien hoe het gezin van Gert Verhulst geniet van wat vakantie in Saint-Tropez, maar binnenkort zit er ook nog een cruise aan te komen.

Ze gaan aan boord van een luxueus cruiseschip, MSC Euribia, dat baadt in luxe. Aan boord zijn er meer dan vijf zwembaden, een waterpark, een 4D-cinema, een theater, tien restaurants, een buitenbioscoop, een Italiaans ijssalon en 21 verschillende bars.

Op sociale media legt het gezin van Gert Ellen op de rooster. "Vandaag roasten we Ellen om de doodeenvoudige reden dat Leo een grotere rol in haar leven speelt dan wij allemaal tezamen", steekt Gert van wal.

"Wij komen allemaal op de tweede plaats", klinkt het. "Ik kwam daarnet hier binnnen en het is lunch. Ik dacht: Ellen is iets voor ons aan het maken, maar ze was rijst aan het koken voor Leo", lacht Marie. "Hij had een beetje diaree en heeft heel de muur herschilderd.", vult Gert aan. Wat volgt is een lachslavo aan taferelen.

"Leo kan niet voor zichzelf zorgen, waardoor hij extra zorgen nodig heeft", nuanceert Ellen. "Ik geef het toe: ik ben verliefd op die hond", besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.