Gert Verhulst ergert zich aan gasten in 'De tafel van Gert'
LHX
Gert Verhulst ergert zich aan gasten in 'De tafel van Gert'
Foto: Play4

In de podcast 'Achter de schermen' wordt elke aflevering de voorbije mediaweek besproken. Deze week zijn Gert en Marie Verhulst te gast.

Uiteraard wordt er in 'Achter de schermen' gepraat over 'De tafel van Gert', de dagelijkse talkshow van Gert Verhulst. "Ik denk dat wij het enige programma zijn, buiten 'Het journaal', dat echt nog live gaat", zegt hij trots.

Daar is natuurlijk wel een risico aan verbonden. Er hangt een klok die voortdurend toont hoeveel tijd er nog is, maar zelfs met dat hulpmiddel is het soms spannend.

"Je kan dat hebben: die klok telt af en je ziet dat je nog een minuut hebt. Je denkt: oké, ik ga zometeen afronden. En dan is er tóch iemand in dat panel die ineens een vraag lanceert die je niet in een halve minuut kunt afwimpelen", vertelt Gert.

"Je snapt dan toch dat dat niet het moment is?", klaagt hij. Om die reden is er sinds kort een nieuwigheid doorgevoerd: wanneer er nog maar weinig tijd is, krijgen de panelleden een signaal te zien dat ze moeten zwijgen.

"Je kan nog even iets zeggen, maar niet meer een volledig thema aansnijden. Dat gaat niet, hé", vindt Gert. "Dat zijn allemaal mensen met ervaring. Dan denk ik: maar allé! Dan erger ik mij."

Meer nieuws

Meer nieuws

.