Ellen Callebout verrassend eerlijk over 'De Verhulstjes'
LHX
Ellen Callebout verrassend eerlijk over 'De Verhulstjes'
Foto: Play4

Toen Ellen Callebout Gert Verhulst leerde kennen, werkte ze nog in de horeca. Vanuit het niets werd ze plots een bekende Vlaming.

Ellen Callebout is tegenwoordig niet meer weg te denken van het televisiescherm, maar eigenlijk is dat best verrassend. Ze is immers een eerder timide persoon. Dat ze in 'De Verhulstjes' te zien is, is niet zo vanzelfsprekend.

"Dat is zo gegroeid. Het is niet van de ene op de andere dag dat wij gezegd hebben 'We gaan een realityserie doen', en dat ik zei: 'Joepie, ja, doen!", vertelt ze in de podcast 'Frietcast'.

Toen kwam echter corona, en begon Viktor Verhulst thuis te vloggen. "Dat was gezellig, want plots moesten we iedere dag iets doen", herinnert ze zich. "Dat was zijn vlog, maar we steunden hem erin. Er kwam dan wel eens een beeld van mij of van de honden in."

Toen Vier hen voorstelde om er iets groters van te maken, wilden ze het graag met z'n allen doen. "Ze zeiden: 'We doen het met ons vieren, niet met drie. Jij moet erbij.'"

"Ik stond daar niet voor te springen", bekent ze. "Maar er waren drie personen vóór... Dus dan rol je daar in."

Intussen is ze het helemaal gewoon dat mensen bij haar kunnen binnenkijken. "Wij tonen niet álles, maar wel een groot deel. Maar Viktor deed ook alles bij ons thuis, dus de mensen hadden toen al zoveel gezien..."

Meer nieuws

Meer nieuws

.