Verhulstjes Ellen Callebout komt met verrassende update over nieuwe hond
PMN
Ellen Callebout komt met verrassende update over nieuwe hond
Foto: Play4

Het gezin van Gert Verhulst moest afscheid nemen van hond Marcel. Nu blijft Leo alleen achter. Al is ook hij op leeftijd en heeft hij extra zorg nodig.

Het gezin van Gert Verhulst heeft onlangs afscheid moeten nemen van hun geliefde hond Marcel.

Marcel was een trouwe viervoeter die jarenlang deel uitmaakte van het gezin Verhulst. Zijn dood heeft een grote impact gehad op iedereen, ook op de andere hond Leo.

Leo, ook al op leeftijd, heeft extra zorg nodig en heeft het moeilijk gehad met het verlies van zijn maatje Marcel.
(Lees verder onder de foto)

"Leo is depressief nadat Marcel weggevallen is", onthult Ellen in Dag Allemaal. Om Leo op te beuren, opperde Ellen het idee om een nieuwe hond te kopen.

Ze dacht dat een speelkameraadje Leo's gemoedstoestand zou verbeteren.

Na goed over het idee nagedacht te hebben, komt Ellen in een interview met Dag Allemaal met een verrassende update.

Ze vertelt dat ze voorlopig geen nieuwe hond zullen aanschaffen. "De Leo is toch wel zes maanden depressief geweest, maar komt er nu weer bovenop."

"Hij geniet echt van zijn prinsenleventje. Terecht, hij heeft twee jaar in de schaduw geleefd van Marcel, omdat die zo ziek was", legt Ellen uit.
(Lees verder onder de foto)

Leo nadert zijn elfde levensjaar en begint langzaamaan een rustige oude hond te worden.

Het gezin Verhulst vindt het belangrijk om Leo's behoeften en voorkeuren te respecteren. "Daar moet je geen jong ding bijzetten. Dus we doen het nu even met Leo", aldus Ellen.

De Verhulstjes tonen begrip en liefde voor hun trouwe viervoeter en staan achter de beslissing om geen nieuwe hond toe te voegen aan het gezin.

Het is een bewonderenswaardig voorbeeld van verantwoordelijk en respectvol huisdierbezit, waarbij altijd het welzijn van het dier voorop staat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.