Ellen Callebout doet boekje open over Gert Verhulst: "Is hij niet goed in"
LHX
Ellen Callebout doet boekje open over Gert Verhulst: "Is hij niet goed in"
Foto: Play4

Elk jaar rond Kerstmis zendt Play4 een kerstaflevering van 'Bake Off Vlaanderen' uit. Het zijn dan geen amateurbakkers, maar bekende gezichten die hun beste bakkunsten laten zien.

Dit jaar strijden Fien Germijns, Riadh Bahri, Lukas Lelie en Ellen Callebout voor de titel van 'Beste kerstbakker van 2023'. Vooral voor die laatste is het een bijzondere ervaring: we leren haar van een heel andere kant kennen.

Tussen het bakken door vindt ze namelijk ook tijd voor wat ontboezemingen. "Gert is niet zo goed in kerstcadeaus", onthult ze op een gegeven moment.

(Lees verder onder de post.)

Het gevolg: zij moet meestal zélf haar cadeau kopen. "Dan zegt hij: 'Als je iets leuks ziet of als je iets wil, koop het maar en leg het dan onder de boom."

Gelukkig heeft ze er geen problemen mee. "Uiteindelijk koop ik dan gewoon wat ik wil. Ik vind dat een goeie deal. Mij hoor je niet klagen."

"Hij weet soms zelf niet wat er dan onder de boom ligt. Dan vraagt hij: 'Welk pakje was nu voor jou, liefje?' En dan komt hij het wel afgeven met heel de show erbij, zogezegd voor de familie. Dan doe ik verbaasd: 'Oh leuk, wauw. Dat wou ik altijd al.'"

Er zijn heel wat vrouwelijke kijkers die hetzelfde ervaren. "Herkenbaar", wordt er gereageerd. "Hier ook hoor. Koop wat je wil en hij koopt voor zichzelf."

Veel kijkers zijn ook onder de indruk van Ellens verschijning op televisie, dit keer níét in 'De Verhulstjes'. "Wat is dat een toffe madam! Zo naturel en niet bekakt!", klinkt het. "Zo'n leuke vrouw! Gert mag zijn handjes kussen!" "Topmadam."

Meer nieuws

Meer nieuws

.