Big Brother De plannen zijn gesmeed in 'Big Brother': 'Deze bewoners zullen nominatie aan hun been hebben'
COS
De plannen zijn gesmeed in 'Big Brother': 'Deze bewoners zullen nominatie aan hun been hebben'
Foto: GoPlay

Zaterdag zal er weer een 'Big Brother'-bewoner het huis moeten verlaten. Charlotte, Chiara en Jolien zullen nog een weekje langer mogen blijven.

Charlotte won eerder deze week al de power of nomination. Wat ze waarschijnlijk niet verwacht had, is dat ook Jolien en Chiara die power of nomination gewonnen hebben. Wanneer Jolien en Chiara een frisse neus gaan halen doen ze een van hun plannen uit de doeken.

"Schat, Jolien en ik hebben al een plan", zegt Chiara tegen Michelangelo. "Je moet niet bang van mij zijn", zegt Jolien. "Zij kan mij er wel opzetten", merkt Michelangelo op over Charlotte. Hij vraagt zich ook af wat zij van plan zijn. "We weten het nog niet zeker", zegt Chiara.

Maar ze zeggen het wel al: "Danny en Chay", klinkt het. Chiara en Jolien willen tegenover Charlotte wel doen alsof ze twijfelen. "Wat als ik zeg dat ik jou doe", zegt Jolien over Michelangelo. "Zodat zij iemand anders moet nemen." Chiara kan dat plan wel smaken.

"Nee, dan ben ik bij de kijker gekloot", bedenkt Jolien zich. "Als je dat doet ben je echt een legend", zegt Michelangelo. Jolien gaat erover nadenken, maar merkt ook op: "Als ik dat echt doe, dan gaat ze voor Bart en dat wil ik ook niet."

Ias lijken ze alvast niet te willen nomineren. "Ias is te gemakkelijk", zegt Chiara. "Da's te vroeg. Die gaat er dan ook uit. Da's erg", zegt Jolien. "Rob en Bart wil ik niet", zegt Chiara. "Lindsey zou ik willen, maar ik durf niet", merkt Jolien op.

"Ik denk dat je dat nu nog niet moet doen. Da's te vroeg. Als je Danny en Chay kan breken, dan kan Lindsey nog denken om toch de andere kant op te gaan", legt Chiara uit. Benieuwd of Chiara en Jolien bij hun eerste plan blijven en Chayron en Danny zullen nomineren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.