'De Allerslimste Mens'-kijkers vlijmscherp: "Als die wint, kijk ik nooit meer"
COS
'De Allerslimste Mens'-kijkers vlijmscherp: "Als die wint, kijk ik nooit meer"
Foto: Instagram @play4_be

Donderdag 10 november wordt de finale van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' gespeeld. Liesbeth Van Impe en Danira Boukhriss Terkessidis nemen het op tegen Bart Cannaerts, de tweede beste speler ooit.

Wie mag 'De Allerslimste Mens' winnen? Over die vraag zijn de meeste kijkers unaniem: Bart Cannaerts. "Go Bart en Liesbeth! Jullie zijn mijn favorieten", klinkt het op Instagram. En: "Van mij mag Bart winnen. Heeft er het langst in gezeten. Zo niet, dan Liesbeth. Maar niet Danira!"

"Ik hoopte op Delphine en geen Danira. Van mij mag Bart winnen." Veel kijkers zijn absoluut niet mals voor Danira. "Iedereen behalve Danira. Als die wint, kijk ik nooit meer naar 'De Slimste Mens' of 'De Allerslimste Mens'", klinkt het vlijmscherp. "Als Danira wint? Dan kijk ik nooit nog 'De Slimste Mens'."

Veel kijkers zullen teleurgesteld zijn, want Danira maakt in het eindspel toch echt wel de meeste kans om te winnen. Ze speelde die al het vaakst en verloor er nog geen één. Maar ze moet natuurlijk eerst in het finalespel geraken en daarvoor mag ze na de filmpjesronde niet met de minste seconden eindigen.

Bart won negen van de zeventien afleveringen. Hij moest het eindspel verschillende keren spelen en deed dat goed. maar hij heeft het nadeel dat hij spelritme mist. Hij komt immers als laatste terug in de quiz. De afgelopen jaren tonen ons dat de beste speler van het seizoen niet vaak met de eindwinst naar huis gaat.

Liesbeth won dan weer zes van de zeven afleveringen en zit al een paar afleveringen terug in het spel. In seconden sprokkelen is zij een krak, maar het eindspel... dat is andere koek. Ze moest dat spel nog maar één keer spelen, maar werd toen naar huis gestuurd door... Bart.

Volg de finale van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' vanavond, vanaf 21 uur op Play4 en GoPlay.

Meer nieuws

Meer nieuws

.