Danny uit 'Big Brother' na zware blessure en operatie: 'Dit is er gebeurd'

door: COS
Big Brother - Danny
Afbeelding bron: GoPlay

Danny Völker leerden we eerder dit voorjaar kennen in 'Big Brother'. Hij mocht als eerste bewoner na zijn eliminatie terug het huis in.

Danny Völker leerden we kennen als de sportieve crossfitcoach. Die job zal een tijdje een stuk uitdagender zijn. Danny liet afgelopen weekend immers weten dat zijn achillespees afgescheurd is. Hij moest meteen onder het mes.

Op Instagram legt de 'Big Brother'-bewoner nu uit wat er gebeurd is. "Afgelopen zaterdag kreeg ik wel even een klap in mijn gezicht. Sporten is mijn lust en mijn leven. En PATSSS uit het niets tijdens een rugbywedstrijd scheurt mijn achillespees volledig af."

"Heb altijd op het hoogste niveau rugby gespeeld en heb zelfs voor het Nederlandse team gespeeld. Van jongs af aan deed ik aan topsport. Wist als geen ander wat hard trainen inhield om iets te bereiken.

Hoe het nu verder moet? "Zelf ga ik nu laten zien wat er allemaal mogelijk is met deze blessure. Wat je wel kan, als je iets echt wilt. Iets wat niet lukt, wel laten lukken. Ik ga jullie meenemen tijdens mijn trainingen, mindset en revalidatie."