Charlotte geschokt door wat ze hoort van huisgenoot na 'Big Brother': "Al twee nachten niet geslapen"

door: COS
Charlotte in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Zaterdag was er de grote finale van 'Big Brother'. Het was Bart die met de overwinning én dus met de jackpot vandoor ging.

Tijdens de finale van 'Big Brother' werd snel duidelijk dat de bewoners niet allemaal even goede vrienden zullen worden. Lindsey en Charlotte geven in 'MacDate' met Nick Eshuis toe dat het backstage heel ongemakkelijk was.

"Ik had ook geen zin om ze te confronteren. Want de dingen die nog gezegd worden, bijvoorbeeld door Michelangelo in een podcast... Ik heb al twee nachten niet geslapen. Punt. Gewoon constant in mijn bed wakker liggen en die video's herbekijken", vertelt Charlotte.

Michelangelo liet zich in een recente podcast negatief uit over Charlotte. Onder meer over haar uiterlijk. "Ik heb heel vaak gezegd dat ik het zo hilarisch vind dat mensen zeggen dat ik botox heb", zegt Charlotte, waarna ze demonstreert dat er geen botox in haar gezicht zit.

"Ik ben ook eerlijk geweest. Ik heb mijn neusoperatie gedaan uit onzekerheden. Uiteindelijk bleek ook dat er een probleem was met mijn neus. Maar fillers en zo... Ja, hier, ik heb inderdaad mijn bovenlip gedaan. Maar ze vervormen alles."