'Blind Gekocht'-experten geloven hun oren niet: "Beseft ze wel wat ze zegt?"
COS
'Blind Gekocht'-experten geloven hun oren niet: "Beseft ze wel wat ze zegt?"
Foto: Play4

In 'Blind Gekocht' maakten we vorige week kennis met Christine en Lien. Moeder en dochter zochten een kangeroewoning én een plek om hun droom te verwezenlijken: een B&B openen.

Christine en Lien stelden hun verlanglijstje vorige week voor aan experten Kinga en Bart. Vooral de locatie was belangrijk. Het zou een moeilijke opgave worden, maar het is de 'Blind Gekocht'-experten dan toch gelukt.

Donderdag kan Jani Kazaltzis moeder en dochter hun nieuwe woning tonen. Die lijken vooral niet tevreden met de keuken. "Dat gaat eruit, hè", merkt Lien op. Bart moet meteen lachen. "Da's al een uitgemaakte zaak, da's duidelijk."

"Hier staan koken, is niet gezellig, omdat het een donkere hoek is. Ik denk niet dat dat gaat blijven", zegt Christine. "Ik denk dat het naar voor gaat verhuizen", zegt Lien. Dat denkt ook haar moeder.

"Die hele keuken verplaatsen? Beseft die wel wat ze zegt? Daar zitten geen leidingen of niks vooraan in die living. Dan ben je alles aan het openbreken. Daar ligt een nieuwe vloer", klinkt het vol ongeloof bij Bart en Kinga.

Meer nieuws

Meer nieuws

.