Bijzonder nieuws: Nóg een deelnemer aan 'Over de oceaan' bekendgemaakt
LHX
Bijzonder nieuws: Nóg een deelnemer aan 'Over de oceaan' bekendgemaakt
Foto: Play4

De voorbije seizoenen van 'Over de oceaan' waren telkens een groot succes. Het is dan ook geen verrassing dat er nóg een seizoen op komst is.

Maandagavond was Celine Van Ouytsel te gast in 'De tafel van Gert'. Daar kondigde ze aan dat er binnenkort een nieuw seizoen van 'Over de oceaan' aankomt. Zij is één van de zes bekende gezichten die de beruchte tocht over de Atlantische Oceaan zullen afleggen.

"Het is heel spannend. Ik heb nog nooit langer dan een halve dag op een boot gezeten", klonk het.

(Lees verder onder de post.) 

Sinds dinsdagavond is er nóg een deelnemer bekend. In 'De Slimste Mens Ter Wereld', waar hij in de jury zetelde, verklapte Jeroom immers dat hij ook mee inscheept.

"Ik kijk er wel naar uit om de Atlantische Oceaan over te steken en ben vooral benieuwd naar kapitein Piet en waarom iedereen hem zo noemt. Want eigenlijk heet die gewoon Dirk", grapte hij. "Het is spannend. Ik kijk er echt naar uit."

Vorig jaar was Jerooms partner Élodie Ouédraogo één van de zes bekende Vlamingen die meededen aan het programma. Ook Annelien Coorevits, die dinsdagavond haar opwachting maakte in 'De Slimste Mens', was erbij. Zij heeft alvast een gouden tip voor Jeroom: 'Altijd kotsen met de wind mee.'

Meer nieuws

Meer nieuws

.