Big Brother 'Big Brother'-winnares Jill Goede zet enorme stap met Leroy: "Ik heb ja gezegd!"
COS
'Big Brother'-winnares Jill Goede zet enorme stap met Leroy: "Ik heb ja gezegd!"
Foto: Instagram @leroyderouw

'Big Brother'-winnares Jill Goede heeft even moeten zoeken, maar dit jaar heeft ze dan toch haar 'kippenboer' gevonden. Ze vormt al enkele maanden een koppel met Leroy de Rouw.

Hoewel Jill Goede en Leroy de Rouw niet aan hetzelfde seizoen deelnamen, was het toch 'Big Brother' dat ervoor zorgde dat Jill en Leroy elkaar vonden. In juni bevestigde Jill officieel haar relatie met de 32-jarige Nederlander.

Door opnames moesten Jill en Leroy elkaar onlangs een paar weken missen. Binnenkort zullen ze dat ruimschoots goed maken. Ze hebben namelijk geweldig nieuws aangekondigd. "I said yes!", klinkt het enthousiast bij Jill.

"We gaan samenwonen! Ik ga emigreren naar het zuiden van het land! Het is me wel een stapje en vind 't soms wel moeilijk want mijn lieve familie en vrienden zijn niet meer zo om te hoek...", bedenkt ze zich.

"Maar ga vol liefde en vol trots mijn verhuisdozen uitpakken! En ben benieuwd wat de toekomst ons zal brengen", aldus Jill. "Proficiat maatjes! Hoe zuiderser hoe gezelliger hè", klinkt het bij Nick Kraft. "Gefeliciteerd en veel geluk saampjes", zegt Grace Rodrigues.

https://www.instagram.com/p/Ckq9c0rsfu-/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.