Big Brother 'Big Brother'-bewoonster dropt gigantische bom, Bart gelooft zijn oren niet: "Hij is op oorlogspad"
COS
'Big Brother'-bewoonster dropt gigantische bom, Bart gelooft zijn oren niet: "Hij is op oorlogspad"
Foto: GoPlay

Chiara heeft zopas weer een bommetje gedropt in het 'Big Brother'-huis. Ze heeft na Michelangelo en Lindsey nu ook Bart ingelicht over de uitspraken van Danny.

"Chiara heeft uit de doeken gedaan wat er gezegd is geweest. De tweede week hebben bepaalde mensen van de andere kamer duidelijk gezegd: 'We gaan Michelangelo gebruiken. We gaan eerst de rest buiten spelen. En dan spelen we Michelangelo buiten.'", vertelt Bart maandagochtend aan Rob.

"Dat hebben ze letterlijk gezegd op tv. Dus ze wouden eerst ons eruit spelen en daarvoor Michelangelo gebruiken en dan gingen ze Michelangelo eruit spelen. Nu valt m'n frank natuurlijk waarom Michelangelo geen enkele ring had (tijdens het spel voor de power of nomination, red.)."

"Ik heb nu al gigantische spijt van de keuze die ik eergisteren gemaakt heb, want ik weet van gisterenavond hoe de vork in de steel zit. Als ik het een dag eerder had geweten, dan had mijn keuze anders geweest. Daar heb ik nu wel wat spijt van", zegt Bart, nadat Jason het huis moest verlaten.

Chiara had het natuurlijk over het bondje van Danny, Chayron en Chelsea. Het mag duidelijk zijn dat Bart zich verraden voelt. Als hij een van de komende weken de power of nomination in handen krijgt, zullen Danny en Chayron niet weten wat hen overkomt. "Bart is op oorlogspad", lezen we op Twitter.

https://twitter.com/EefyPC/status/1619981213061742592

https://twitter.com/Nathalie_enzoo/status/1619973446942998528

Meer nieuws

Meer nieuws

.