Bezorgt James Cooke Jeroen Meus binnenkort concurrentie? Presentator heeft duidelijk antwoord
COS

James Cooke heeft een drukke opnameperiode achter de rug. Het eerste resultaat kunnen we sinds zaterdag 1 oktober zien bij Play4 in het gloednieuwe 'Extreme Makeover Vlaanderen'.

James Cooke zagen we zaterdag voor het eerst in 'Extreme Makeover Vlaanderen'. Binnenkort krijgen we ook het tweede seizoen van 'James De Musical' te zien. Later zou ook nog een tweede seizoen van het aangrijpende programma 'Leef!' op de planning staan.

James mocht zich de afgelopen jaren van verschillende kanten laten zien: als talkshowhost in 'Gert Late Night' en 'De Cooke & Verhulst Show' of met zijn musicalachtergrond in 'James De Musical'. "Dit is zo fijn aan dit huis: ze laten mij dingen doen die bij mij passen", zegt James over SBS Belgium in Het Nieuwsblad.

"Eén keer hebben ze mij gevraagd voor een kookprogramma. Ik zei: 'Jongens, ik kan nog geen patat schillen, wat zou ik hier dan interessant boven die potten gaan loeren?' Eten is mijn hobby, maar zelf iets klaarmaken interesseert me geen bal", aldus James Cooke. Jeroen Meus kan op beide oren slapen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.