Bart Peeters: "James Cooke beseft niet wat voor een emotionele mokerslag hij daarmee heeft uitgedeeld"
COS

Bart Peeters krijgt donderdagavond een bijzonder mooi geschenk. James Cooke en zijn team maakten voor 'James De Musical' een musical over het leven van de presentator en zanger.

'Bart Peeters De Musical' is volgens Bart Peeters een "wonderbaarlijke, grappige en ronduit emotionele avond" geworden. Voor de emotionele toets zorgde James Cooke door twee bijzondere personen uit te nodigen op het podium.

"Toen na mijn gesprek met James over Robert en The Radios het doek openging, vroeg ik me af: Hoe gaan ze hier in godsnaam een musicalscène van maken? En plots zag ik op het podium geen acteurs, maar Ronny Mosuse staan", zegt Bart in Het Nieuwsblad.

Ronny is een goede vriend met wie Bart nog steeds samenwerkt. "Maar daarnaast verscheen Dany Lademacher. James besefte volgens mij niet helemaal wat voor een emotionele mokerslag hij daarmee heeft uitgedeeld", klinkt het bij de zanger in de krant.

Ook met Dany is het contact nooit weggeweest, maar het was 27 jaar geleden dat Bart op het podium stond met "de beste rockgitarist van Europa". "Ik zag hem vanop mijn stoel emotioneel worden. Vanaf dan was ik ook verloren. Plots was het geen theater meer, maar het echte leven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.