Zwangere Eline De Munck deelt opmerkelijk bericht: "Het is zover"
LHX
Zwangere Eline De Munck deelt opmerkelijk bericht: "Het is zover"
Foto: Photonews

Eline De Munck en haar man Michaël R. Roskam verwachten binnenkort hun eerste kindje samen. Zoals de uitdrukking het wil, wegen de laatste loodjes het zwaarst.

Eline De Munck is hoogzwanger en dat is eraan te zien. Haar flink gegroeide buik maakt het leven er niet meteen gemakkelijker op.

In haar Instagramverhaal komt ze met slecht nieuws. "Oh nee. Het is zover", begint ze. "En nee, dan bedoel ik niet dat ik ga bevallen, maar dat ik ziek ben."

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eline De Munck // Odette Lunettes (@elinedemunck)

Iedereen is uiteraard wel eens ziekjes, maar het vervelende is dat er amper onderzoek wordt gedaan naar medicijnen die zwangere vrouwen mogen nemen. "Dit omdat niemand het risico wil lopen om de baby te schaden, wat helemaal terecht is", schrijft Eline.

Zelf heeft ze eigenlijk wel medicijnen nodig, maar ze durft niets te nemen. "Is dat dan wel goed?", vraagt ze zich af.

Ook doet ze een oproep aan alle zwangere vrouwen om deel te nemen aan Belpreg, een onderzoek van de KU Leuven. "Je kan op www.belpreg.be achterlaten welke medicijnen je allemaal hebt genomen tijdens de zwangerschap", laat ze weten. "Zo gaan ze meer vrouwen kunnen helpen, omdat er meer informatie is en meer wetenschappelijk onderzoek."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eline De Munck // Odette Lunettes (@elinedemunck)

Meer nieuws

Meer nieuws

.