"Ze moet minder snuiven en wat meer nadenken": Tanja Dexters reageert na vlijmscherpe uithaal
COS
"Ze moet minder snuiven en wat meer nadenken": Tanja Dexters reageert na vlijmscherpe uithaal
Foto: GoPlay

Ooit kwamen ze goed overeen, maar de vriendschap tussen Tanja Dexters en Dennis Black Magic is al een hele tijd bekoeld. 

Tanja Dexters zag onlangs de film 'Zillion'. Bij HLN Showbits zei ze dat Dennis Black Magic te 'graaf' werd voorgesteld. "Dennis had geen goede bedoelingen met vrouwen", vertelde ze bij. "Dennis is een slechte stouterik."

Die uitspraak is bij de pornoproducer in het verkeerde keelgat geschoten. "Tanja zou beter wat minder snuiven en wat meer nadenken. Ze moet haar mond houden over mij, want ik weet nog veel meer...", zei hij in Dag Allemaal.

Tanja vindt dat hij te veel opgehemeld wordt in 'Zillion'. "Toegegeven, hij was in die tijd erg grappig en ad rem. En eerlijk is eerlijk, hij heeft nooit iets geprobeerd bij mij", reageert ze in Dag Allemaal. "Wij waren gewoon maten en hij heeft mij toen altijd met respect behandeld."

"Maar... ik weet dat hij lang niet bij alle vrouwen zo was. Ik heb genoeg berichtjes van hem naar minderjarige meisjes gelezen. Echt niet oké. Daarom heb ik hem in dat interview een 'slechte stouterik' genoemd", aldus Tanja Dexters.

Meer nieuws

Meer nieuws

.