Tanja Dexters met verstomming geslagen na nieuws over rijverbod: "Nooit beseft, anders in beroep gegaan"
COS
Tanja Dexters met verstomming geslagen na nieuws over rijverbod: "Nooit beseft, anders in beroep gegaan"
Foto: GoPlay

Tanja Dexters heeft enkele turbulente jaren achter de rug. De voormalige Miss België werkt nu aan een comeback en wil opnieuw iets in de media doen.

Tanja Dexters moest het afgelopen jaar in verschillende rechtszaken verschijnen. Zo was er een na de drugsinval, maar moest ze ook verschijnen voor overtredingen in het verkeer. Daarvoor kreeg ze onlangs een rijverbod opgelegd.

Dat verbod blijkt nu een stuk ernstiger dan ze had gedacht. "Na mijn veroordeling dacht ik dat ik zes maanden rijverbod had gekregen, maar blijkbaar heb ik de brief van mijn advocaat fout geïnterpreteerd", zegt Tanja aan Het Laatste Nieuws.

Recent werd Tanja 'betrapt' aan het stuur van een auto, maar volgens haar ging het om iemand anders. Vervolgens kreeg ze een pv in de bus. "Daarin kreeg ik voor het eerst te lezen dat ik eigenlijk een levenslang rijverbod heb. Ik mag geen voertuig besturen tot 5 mei 2120, zelfs geen elektrische step", zegt Tanja.

Tanja heeft nooit beseft dat het om een levenslang rijverbod ging. "Anders was ik wel in beroep gegaan", bedenkt ze zich. Tanja heeft wel vernomen dat er een clausule is die zegt dat ze na zes maanden een nieuwe aanvraag mag indienen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.