Songfestivalwatcher ziet wat er fout gaat tijdens optreden van Jérémie Makiese
PMN

Zoals verwacht heeft Oekraine de 66ste editie van het Songfestival gewonnen. Kalush Orechestra droeg hun overwinning op "aan elke Oekraïner."

België nam deel met Jérémie Makiese. Hij zong het nummer 'Miss You'. Aanspraak op de overwinning maakte hij echter nooit.

Jérémie Makiese eindigde op een 19de plaats van de 25. Dat is op dezelfde plaats als Hooverphonic die aan de vorige editie van het Songfestival voor ons land deelnamen.

VRT-commentator Peter Van de Veire is bij 'VRTNWS' heel tevreden over de prestatie van Jérémie in de halve finale.  "Het is een jongen met enorm veel charisma, discipline en een steengoeie stem. Je hoort ook dat hij een enorme Michael Jackson-fan is en elke keer zingt hij de song anders. Zoals ze in 2022 zeggen: he nailed it."

Songfestivalwatcher Gianni Paelinck zag wel iets dat foutliep tijdens het optreden van Jérémie in de grote finale van zaterdag. "De act was misschien wat braaf", bedenkt Gianni zich. "De act kwam ook niet goed in beeld, maar Jérémie heeft zichzelf niets te verwijten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.