Zien Sfeerreportage: Kinderen gaan compleet uit de bol voor YouTube-sterren Céline en Michiel en hun eerste film
WVDS

YouTube-sterren Céline en Michiel, ook bekend als CEMI, hebben hun eerste film gemaakt. In het verhaal leven ze hun leventje totdat een VR-bril Celine doet verdwijnen naar het jaar 1996 zonder social media, en gsm’s waren in die tijd ook nog onbetaalbaar.

De verdwijning van Céline blijft ook niet onopgemerkt en al snel gonst het internet van de meest absurde theorieën. Is dit het einde van het CEMI-verse? 

Op de première laten de massaal aanwezige kinderen van zich horen. En meermaals worden Céline en Michiel luidkeels geroepen voor een foto of handtekening. Iets wat ze met heel veel plezier doen voor hun jonge fans.

Ze hebben zelfs een bodyguard mee tijdens de première maar uiteindelijk raken ze toch tot aan het podium waar Showbizz24 hen enkele vragen kan stellen. “Wij zijn supertrots. Kijk gewoon naar al die mensen die hier aanwezig zijn. We hebben zelfs een ster gekregen”, klinkt het bij Michiel die geniet van de talrijke opkomst.

Céline vertelt vanwaar het idee kwam om een film te maken. “Ons productiehuis Sputnik vroeg letterlijk: ‘Willen jullie een film maken?’. En zo’n unieke kans konden we niet laten liggen.”.

Michiel vond het ook heel fascinerend om het hele proces te volgen. “Er komt heel veel bij kijken. Bij onze eigen online filmpjes doen we alles zelf: decor, makeup, script... En bij deze film was er voor elk onderdeel één of meerdere personen verantwoordelijk, dat was wel zot om te zien.”

Kim Debrie en Noa

Er waren heel wat bekende gezichten aanwezig waaronder ook radiostem Kim Debrie en haar dochter Noa: “Het is vooral voor Noa, mijn dochter natuurlijk dat we hier zijn, want zij is grote fan”, steekt Kim van wal. 

“Ik volg hen op TikTok; en op YouTube kijk ik vaak naar hun video’s”, vertelt Noa die het liefst filmpjes kijkt zonder zelf commentaar te geven.  

Daarnaast zitten moeder en dochter ook samen op TikTok.“We maken ook samen TikTok filmpjes”, En mama Kim is duidelijk mee in heel het TikTok gebeuren.

Lesley-Ann Poppe en Kevin

Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin zijn ook van de partij. “Onze kinderen volgen hen wel. En het idee van mensen die eigenlijk alles op sociale media doen en dan plots in een tijd komen zonder social media, ik vind dat wel een leuk gegeven”, vertelt Lesley-Ann aan Showbizz24.

REWIND zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD) en wordt op 26 oktober 2022 in de Belgische bioscoopzalen verwacht en later ook op Streamz.

Meer nieuws

Meer nieuws

.