Nieuw programma van James Cooke en Karen Damen in de maak? Ze geven zelf verrassend antwoord
COS
Nieuw programma van James Cooke en Karen Damen in de maak? Ze geven zelf verrassend antwoord
Foto: Play4

James Cooke is de laatste jaren alomtegenwoordig met programma's als 'James De Musical' en 'Extreme Makeover Vlaanderen'. Op televisie brak hij door met zijn programma's samen met Karen Damen.

James Cooke en Karen Damen maakten in 2016 het programma 'Nieuwe buren' en 'Camping Karen & James' een jaar later. Hoewel ze dolgraag nog eens willen samenwerken, waren er lange tijd geen concrete plannen voor een nieuwe programma. Tot nu.

"Mag ik het zeggen?", vraagt James op MNM aan Karen. "Wat zeggen? We gaan niks doen, hè? Of wel?", reageert Karen. "Gaan we niks doen? Oké, dan is het afgesproken. Dan doen we niks", grapt James. "Ik mag wel zeggen dat we erover bezig zijn. We zijn aan het praten", geeft hij toe.

"Ik vraag het al drie jaar, maar hij heeft nooit tijd. En nu hij tijd heeft, heb ik geen tijd", bedenkt Karen zich. "Dus we zijn aan het kijken om tijd te maken om het te laten gebeuren. Want we zeggen dat al lang tegen elkaar", aldus James. "En vooral: mensen spreken mij daarover aan", zegt Karen.

Of het weer iets als de camping wordt? "Daar kunnen wij nu niets over zeggen. Wij zijn gewoon graag onder mensen.  Ik denk dat, als we iets gaan doen, als het ons lukt om eruit te geraken, dat we sowieso weer onder de mensen willen zijn", besluit James.

Meer nieuws

Meer nieuws

.