Nathalie Meskens en Ruth Beeckmans willen wat kwijt aan dochtertje van Astrid Coppens
COS
Nathalie Meskens en Ruth Beeckmans willen wat kwijt aan dochtertje van Astrid Coppens
Foto: Instagram @oneandonlyastrid

Astrid Coppens is op vakantie op het Griekse eiland Corfu. Ze is er samen met haar echtgenoot Bram Coppens en hun dochtertje Billie-Ray.

Astrid Coppens en haar gezin hadden op 28 juni wat te vieren. De kleine Billie-Ray is vandaag namelijk drie jaar geworden. "Hier keek ze al maanden naar uit", schrijft Astrid bij foto's en een filmpje op Instagram. 

Billie-Ray krijgt erg veel felicitaties haar richting uit gestuurd. "Happy birthday, knapperd", reageert Nathalie Meskens. "Happy birthday, lieve mooie Billie-Ray", klinkt het bij Ruth Beeckmans.

"Happy birthday, mooie Billie-Ray", zegt ook 'VTM Nieuws'-anker Lies Vandenberghe die zich stilaan klaarmaakt voor de komst van haar tweede zoontje. En er volgen nog honderden gelijkaardige gelukwensen.

Voor Billie-Ray is het de laatste verjaardag als enig kind. Astrid en Bram zullen dit najaar namelijk hun tweede kindje verwelkomen. Of Billie-Ray een broertje of zusje krijgen, weten we officieel nog niet, maar Bram en Astrid leken onlangs wel te hinten op een zoontje.

https://www.instagram.com/p/CfViwNXtFYQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.