Kim Van Oncen belandt met dochtertje Stella in het ziekenhuis
COS
Kim Van Oncen belandt met dochtertje Stella in het ziekenhuis
Foto: VTM

Kim Van Oncen kennen we als actrice uit 'Dertigers'. Vanaf komende maandag horen we haar op Radio2 met Peter Van de Veire in de nieuwe ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen!'.

Kim Van Oncen zou zich nu volop moeten voorbereiden op haar debuut op de radio, maar aan het thuisfront blijkt er wat misgelopen. Op Instagram zien we dochtertje Stella plots in een gips rond haar hele rechterbeen.

"De perks of having a wildchild", klinkt het bij Kim. "Alles ok hier. De tranen zijn ondertussen gedroogd en Stella was ook heel flink. Ongelukje op de trampoline afgelopen weekend en helaas is haar scheenbeen gebroken."

"Ik dacht even: oké een tijdje geen strepen op de muren en zo, maar zelfs wanneer ze op 1 plek is kan je er best naast blijven zitten. Voor de rest nu de pijn aan het beteren is leeft ze haar best life."

"Wat tv kijken, iPad-spelletjes wat ze tot nu nog nooit mocht, extra ijsjes, de MUA die nu naar mama thuis komt, de verpleegster heel het ziekenhuis laten afzoeken voor een roze gips, massages en teentjes lakken in de zetel, samen (proberen) werken met mama... Wij zijn dan hier hè", aldus Kim. We wensen Stella een spoedig herstel toe.

https://www.instagram.com/p/CnlalypKkbx/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.