Josje Huisman verrast door wat zoontje Kamari haar nieuwe partner Leon plots vraagt
COS
Josje Huisman verrast door wat zoontje Kamari haar nieuwe partner Leon plots vraagt
Foto: Instagram @josjecoos

In 2009 leerden we Josje Huisman kennen als het nieuwe K3'tje. In 2016 zwaaide ze samen af met Karen Damen en Kristel Verbeke.

Josje Huisman bleef na K3 even in België wonen met haar zoontje Kamari, maar besloot een tijdje geleden toch opnieuw haar Nederlandse roots op te zoeken. In Zwolle leerde ze vorig jaar haar nieuwe vriend kennen: Leon Tanate. Ze verwachten samen een eerste kindje.

Leon introduceren in haar gezin is volgens Josje heel organisch gegaan. "Kamari weet heel goed dat Leon de papa van het nieuwe kindje is en hij zijn eigen papa heeft. Daar gaat hij ook heel regelmatig naartoe, al is hij de meeste tijd bij mij", zegt Josje aan Kek Mama.

"Ik heb Leon ook nooit aangekondigd als 'de nieuwe liefde van mijn leven'. Hij was er gewoon. In het begin kwam hij af en toe langs en dat werd steeds vaker. Ook op het initiatief van mijn zoon die hem dan vroeg: 'Wil je niet een keertje komen eten? Wil je niet mee naar dit of dat?'"

"Ik heb dat zo laten groeien, niets halsoverkop. Nu weet Kamari niet beter dan dat hij erbij hoort, lekker kan koken en ook nog eens heel lief is", aldus Josje over Leon, die volgens haar een geboren papa is.

Meer nieuws

Meer nieuws

.