Jean-Marie Pfaff heeft meer nieuws over gezondheidstoestand van zijn echtgenote Carmen
PMN
Jean-Marie Pfaff heeft meer nieuws over gezondheidstoestand van zijn echtgenote Carmen
Foto: Photonews

Jean-Marie Pfaff heeft al een heftig jaar achter de rug. Eerst kreeg zijn echtgenote Carmen een hersenbloeding. Later werd ze ook nog eens het slachtoffer van een homejacking.

Het afgelopen jaar is een turbulente tijd geweest voor voetballegende Jean-Marie Pfaff en zijn familie.

Zijn echtgenote Carmen werd eerst getroffen door een hersenbloeding en later werd ze ook nog eens het slachtoffer van een homejacking.

In een interview met het tijdschrift Humo vertelt Jean-Marie Pfaff hoe het nu met zijn geliefde echtgenote gaat en hoe zij het herstelproces doormaakt.
(Lees verder onder de foto)

Carmen heeft het museum in Beveren, dat gewijd is aan de herinneringen en hoogtepunten uit het leven van Jean-Marie en zijn familie, nog niet bezocht.

"Dat zouden te veel prikkels zijn voor haar op dit moment", legt Jean-Marie uit.

"Maar ik vind het jammer, want het museum vertelt ook haar verhaal. Alles komt echter weer in orde, ze is op de goede weg. En ze weet hoe belangrijk ze voor mij is."

Het is hartverwarmend om te horen hoe Jean-Marie Pfaff zijn liefde en steun blijft tonen voor zijn echtgenote in deze moeilijke tijd.

De steun en toewijding die Jean-Marie toont, laten zien dat hun huwelijk nog steeds sterk is, zelfs in tijden van tegenspoed.
(Lees verder onder de foto)

Naast de zorgen om zijn echtgenote, heeft Jean-Marie Pfaff ook nog te maken gehad met de impact van de homejacking. Deze traumatische gebeurtenis laat ongetwijfeld zijn sporen na en het kost tijd om te herstellen.

Gelukkig lijkt het erop dat de familie Pfaff langzaam maar zeker weer de draad oppakt en dat zij kunnen bouwen aan een nieuw gevoel van veiligheid en rust.

Het verhaal van Jean-Marie en Carmen Pfaff is er een van veerkracht en doorzettingsvermogen.

Zij hebben bewezen dat ze samen elke uitdaging kunnen overwinnen, hoe groot deze ook mag zijn.

Het is inspirerend om te zien hoe zij elkaar door deze zware periode blijven steunen en de hoop koesteren voor een betere toekomst.

Laten we hopen dat Carmen Pfaff spoedig herstelt en dat volgend jaar een veel beter jaar mag worden voor hen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.