Jean-Marie Pfaff doet na alle ellende opvallende aankondiging
PMN
Jean-Marie Pfaff doet na alle ellende opvallende aankondiging
Foto: Photo News

Het is voor Jean-Marie Pfaff en zijn familie al een moeilijk jaar geworden. Er was de hersenbloeding van zijn echtgenote Carmen. Daarna werd ze ook nog eens het slachtoffer van een homejacking.

Het afgelopen jaar is niet gemakkelijk geweest voor Carmen Pfaff, de sterke vrouw van Jean-Marie Pfaff.

Gedurende de laatste jaren heeft ze namelijk regelmatig te kampen gehad met gezondheidsproblemen.

Als klap op de vuurpijl kreeg ze ook nog eens een hersenbloeding tijdens een vlucht naar Mallorca, een schokkende gebeurtenis voor haar echtgenoot Jean-Marie Pfaff.
(Lees verder onder de foto)

Gelukkig begon Carmen langzaamaan te herstellen van haar hersenbloeding, maar op het moment dat ze dacht dat ze weer op de goede weg was, vond er een brutale overval plaats in het huis van de Pfaffs.

Toch was er uiteindelijk ook een sprankje hoop in deze moeilijke tijd. In Beveren werd namelijk een indrukwekkende tentoonstelling geopend ter ere van Jean-Marie.

Bezoekers krijgen hierbij de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het leven van deze voetballegende.

Dit zorgde voor een kleine opleving in de familie Pfaff, die enigszins kon genieten van de positieve reacties en steun van het publiek.
(Lees verder onder de tweet)

En er is nog meer positief nieuws. Er is namelijk ook een biografie over Jean-Marie gepresenteerd, eerst in het Duits en later ook in het Nederlands.

De oud-doelman besloot zijn dankbaarheid te uiten in een kerstvideo, die speciaal gericht was aan zijn Duitse fans. Deze hartverwarmende beelden sloten een turbulente periode af met een vleugje hoop en dankbaarheid.

Ondanks de tegenslagen hebben Carmen en Jean-Marie Pfaff bewezen dat ze als familie sterk staan.

Deze periode van tegenspoed heeft hen des te meer laten beseffen hoe kostbaar het leven is en hoe belangrijk het is om te genieten van elk moment.

Meer nieuws

Meer nieuws

.