Ingrijpende operatie zindert na bij Bab Buelens en echtgenoot Vincent Banic
COS
Ingrijpende operatie zindert na bij Bab Buelens en echtgenoot Vincent Banic
Foto: VTM - Maxime Bunkens

Vincent Banic en Bab Buelens stapten op 12 juni 2021 in het huwelijksbootje. Ze kenden elkaar al jaren, maar tijdens 'Familie' sloeg de vonk over.

Kort na het huwelijk van Bab Buelens en Vincent Banic ging het mis bij Bab. De actrice sukkelde al jaren met haar gezondheid, maar in het najaar van 2021 werd eindelijk duidelijk wat er aan de hand was. 

Bab lijdt aan het notenkrakersyndroom, een zeldzame aandoening aan de nieren. Ze moest vorig jaar een operatie ondergaan. Zijn vrouw in het ziekenhuis, het was voor Vincent het droevigste wat hij ooit meemaakte.

"Dat was heftig. We voelen daar nog altijd een beetje de nasleep van", zegt hij in Nina. "We proberen zo goed mogelijk verder te gaan met ons leven. We hebben de emoties uit die periode omarmd, al zijn ze nog niet helemaal verwerkt."

Vincent beseft dat het voor Bab tien keer zo heftig was dan voor hem, omdat ze veel alleen moest doorstaan. Als partner kampte Vincent met een gevoel van machteloosheid. "Ik heb geprobeerd om er in die periode gewoon te 'zijn' voor haar. Meer kon ik niet doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.