Interview Hoe zit het met de acteerambities van de kinderen van Katja Retsin en Jan Schepens? Ze hebben duidelijk antwoord klaar
WVDS

Katja Retsin en Jan Schepens hebben drie heel toffe kinderen: Manou (16), Milla (13) en Matisse (8). En hun kinderen zijn toch ook gefascineerd door acteren, dansen en zingen.

Onze reporter sprak met Katja en haar kinderen tijdens de première van ‘Moord op de Oriënt Express’ waarin man en papa Jan Schepens een belangrijke rol speelt. En zelf hebben de kinderen van Jan en Katja ook wel ambitie, zo klinkt het.

“Wij acteren ook wel een beetje”, vertelt Manou enthousiast. “Ik vind het superleuk om te doen. Het zit duidelijk in de familie. Ik vind het altijd fijn om naar mijn mama en papa te gaan kijken omdat ik zelf acteren ook heel leuk vind.”

Bij Milla, de tweede dochter van Katja en Jan gaat het nog verder. “Ik acteer ook een beetje en houd ook van zingen en dansen. Ik doe elke zaterdag een beetje aan musical.” De toekomst is dus alvast verzekerd ten huize Schepens- Retsin.

Meer nieuws

Meer nieuws

.