Fabrizio Tzinaridis heeft een vriendin!
LHX
Fabrizio Tzinaridis heeft een vriendin!
Foto: Instagram @fabrizio_tzinaridis

Fabrizio Tzinaridis heeft er bewogen jaren op zitten. Nu is het echter tijd voor een ommezwaai.

Fabrizio Tzinaridis kennen we onder andere van 'Temptation Island' en 'De Bachelor'. Die programma's hebben hem niet bepaald een goede reputatie bezorgd.

Hij staat bekend als een eerder oppervlakkig persoon, een rokkenjager. Hij heeft echter ook een heel andere kant. Dat is die van een sympathieke, dromerige en zoekende ondernemer.

In een bericht op Instagram geeft hij toe dat hij in het verleden heel wat fouten heeft gemaakt. Hij is zich ervan bewust dat veel mensen een mening over hem hebben.

Nu is het echter tijd voor verandering. Hij wil focussen op niets anders dan liefde. "Ik ben niet meer bang, alsook klaar om de volle verantwoordelijkheid te nemen als niet meer en niet minder dan een imperfect individu", klinkt het. 

Het lijkt erop dat het met die liefde al wel snor zit. In de video die hij deelt, zien we hem immers kussen met een vrouw tijdens het sporten.

Wie die vrouw is, weigert hij bekend te maken. "Dat zijn mijn zaken", laat hij weten in zijn Instagramverhaal. "Op dit moment voel ik de noodzaak niet om het te doen, ook uit respect voor haar privacy."

Meer nieuws

Meer nieuws

.