Elke Vanelderen gelukkig met nieuwe vriend Tom: 'Zo denkt Regi over Elkes nieuwe partner'
COS
Elke Vanelderen gelukkig met nieuwe vriend Tom: 'Zo denkt Regi over Elkes nieuwe partner'
Foto: Instagram@elkevanelderen

Elke Vanelderen verraste vrijdag met een foto op sociale media. De ex-vrouw van Regi Penxten heeft opnieuw de liefde gevonden.

"Mine!", schreef Elke Vanelderen op Instagram bij een foto met haar nieuwe vriend. Het gaat om aannemer Tom Braeken. Elke en Tom blijken elkaar te hebben leren kennen tijdens hun studies voor wijnbrouwer.

Tijdens de lessen was er van liefde op het eerst gezicht zeker geen sprake. Het was pas tijdens een stage in een wijngaard dat er iets gebeurde. "Tussen de ranken is de vonk inderdaad overgeslagen", zegt Elke bij HLN.

Zo'n twee jaar geleden kwam het tot een breuk tussen Elke en Regi Penxten. De scheiding verliep in de beste verstandhouding. Elke woonde zelfs nog lange tijd met Regi onder hetzelfde dak. Sinds kort is Elke enkele minuten verderop gaan wonen.

"Uit elkaar gaan is nooit makkelijk. Maar we zijn daar goed door gekomen en zullen altijd goede vrienden zijn", vertelt Elke over de breuk. Ook Regi ontmoette Elkes nieuwe vriend al. "Tom en Regi kunnen het goed met elkaar vinden", benadrukt ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.