Conner Rousseau kan woede niet langer beheersen: "Een of andere debiel"
COS
Conner Rousseau kan woede niet langer beheersen: "Een of andere debiel"
Foto: Photonews

Conner Rousseau is voorzitter van Vooruit. Hij kreeg zopas uit extreemrechtse hoek een dreigbrief. De politie grijpt nu in.

Conner Rousseau krijgt politiebewaking nadat er twee weken geleden ernstige bedreigingen aan zijn adres werden geuit. Dat gebeurde in een dreigbrief uit extreemrechtse hoek. De politie stuurt nu dagelijks extra patrouille naar de woning van Conner in Sint-Niklaas.

Op Instagram reageert Conner op de bagger die hij nu op sociale media moet lezen. "Man man man. Net nog eens de comments gelezen online over de bedreigingen tegen mij. Sommige mensen zitten toch ver. En bijzonder dat die sites en kranten die doodwensen allemaal maar online laten staan. Alsof dat normaal is."

"Ik heb nooit iets gevraagd aan de politie. Noch heb ik dit zelf naar de pers gebracht. Ik heb enkel geantwoord op een journalist (die dit gehoord had bij de politie) dat ik mijn dagelijks werk blijf doen. Blijf buitenkomen. En mij niet ga aanpassen aan een of andere debiel. That's it", aldus Conner Rousseau.

Meer nieuws

Meer nieuws

.