Astrid Coppens deelt prachtig beeld met Billie-Ray en verklapt wat over haar dochter
COS
Astrid Coppens deelt prachtig beeld met Billie-Ray en verklapt wat over haar dochter
Foto: Instagram @oneandonlyastrid

Astrid Coppens en haar echtgenoot Bram hadden vorige maand geweldig nieuws te delen. Dat deden ze met de hulp van hun dochtertje Billie-Ray.

Astrid Coppens had het in interviews vaak aangegeven: een broertje of zusje voor Billie-Ray zou helemaal welkom zijn. Een week voor Moederdag kondigden Astrid en Bram aan dat het zover was.

"Oops, they did it again. Baby #2, winter 2022", stond bij een foto van Billie-Ray op een krijtbordje te lezen. Of ze een broertje of zusje krijgt, lijken Bram en Astrid ook al te hebben verklapt in 'Alloo Bij...'. Het lijkt een jongen te zullen worden.

Astrid Coppens is nu al 20 weken zwanger. "We zitten net in de helft", schrijft de modeontwerpster bij een foto in een aansluitende groene jurk. Billie-Ray raakt mama's buik liefdevol aan en geeft ook een kusje aan haar toekomstige broertje of zusje.

Billie-Ray kan duidelijk niet wachten op de komst van haar nieuwe speelkameraadje. Die zal binnen enkele jaren zeker van pas komen, als we horen wat Billie-Rays plannen zijn. "Billie-Ray gaat dus een voetballer worden", laat Astrid weten.

https://www.instagram.com/p/Ce2o2d7DFNn/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.