Eline De Munck krijgt vreselijk nieuws te verwerken: "De doodsteek"
LHX
Eline De Munck krijgt vreselijk nieuws te verwerken: "De doodsteek"
Foto: Photonews

Eline De Munck is zaakvoerder van het brillenmerk Odette Lunettes. Ze heeft een wel héél vervelende mail in haar inbox gekregen.

De mail komt van de energieleverancier van Odette Lunettes. Daaruit blijkt dat Eline De Munck in totaal zo'n 25.000 moet betalen als waarborg. Niet alleen de gigantische som geld, maar ook de communicatie maakt haar erg kwaad.

"De agressieve en dwingende aanpak is walgelijk", schrijft ze in haar Instagramverhaal. "Met medelijden en compassie communiceren zou beter op zijn plaats zijn als je ziet wat voor inningen ze vragen."

Er staat bovendien in de mail dat het Business Team tot haar dienst staat om alle bijkomende vragen te beantwoorden. Wanneer ze hen opbelt, krijgt ze echter het bericht te horen dat het bedrijf telefonisch niet bereikbaar is. "Wat een grap!", schrijft Eline. 

"Wanneer gaat de overheid ingrijpen om ervoor te zorgen dat gezinnen, (kleine) bedrijven, alleenstaande mensen, ondernemingen in groei enzovoort niet kopje onder gaan?", vraagt ze zich af. "Dit is een doodsteek voor de economie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.