Astrid Coppens zwaar onder vuur door confronterende beelden: "Totaal ongepast"
LHX
Astrid Coppens zwaar onder vuur door confronterende beelden: "Totaal ongepast"
Foto: VTM

Zo'n maand geleden is Astrid Coppens bevallen van haar tweede kindje, Joey-Lee. Intussen lijkt het erop dat ze weer helemaal de oude is.

Op Instagram deelt Astrid Coppens een filmpje waarop haar – opvallend strakke – buik erg goed te zien is. Ze maakt daarbij reclame voor een olie die striemen zou voorkomen. "Een echte aanrader", vindt ze.

Veel van haar volgers uiten hun bewondering voor het feit dat er van haar zwangerschapskilo's niets meer overschiet, maar er komen ook heel wat kritische reacties. Zo zijn er heel wat mensen die laten weten dat het genetisch bepaald is of een vrouw al dan niet striemen krijgt, en dat een olie daar niets aan kan veranderen.

"Dit is top voor jou, echt waar. Maar voor de vele kersverse mama's die je volgen kan dit heel confronterend zijn", wordt er onder meer geschreven. "Dit is niet slim. Je bent mooi, maar post zoiets niet. Er zijn veel jonge mama's die zich nu niet goed zullen voelen."

"Als mama van een 5 weken oud baby'tje is deze reclame wel heel confronterend. Mijn momenteel heel gevoelig zelfbeeld heeft toch wel een deukje gekregen", klinkt het ook. "Deze post is totaal ongepast. Als BV heb je een impact op hoe andere vrouwen zich voelen en gaan gedragen. En met posts zoals deze doe je meer slecht dan goed!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/reel/ClajK--otZJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.