“Bart De Pauw heeft besluit genomen over zijn verdere tv-carrière na alle heisa"
PMN
“Bart De Pauw heeft besluit genomen over zijn verdere tv-carrière na alle heisa"
Foto: Photonews

Bart De Pauw verschijnt niet meer in de media. Na de rechtszaak tegen hem over grensoverschrijdend gedrag willen de tv-zenders hem niet meer op het scherm. De gevallen tv-maker ondernam eerder al een zelfmoordpoging.

Bart De Pauw zien we al jaren niet meer op televisie. Sinds het uitbreken van de zaak is hij van het scherm verdwenen. Er zijn heel wat mensen die hem graag terug op tv zouden zien.

De eerste vraag is of Bart dat zelf wel wil? “Geloof mij, dat wil hij zeker”, is het duidelijke antwoord van Rik Ottevaere in Dag Allemaal. Hij richtte een Facebookgroep op om de presentator te steunen.
 

"Bart wil zeker nog televisie maken"

“Televisie is een rode draad geweest door het leven van Bart”, legt Rik uit. “Bart wil graag gezien worden door zoveel mogelijk mensen. Dat is niet veranderd.”

Er is wel iets anders dat er veranderd is. Terwijl vroeger de tv-zenders stonden te springen willen ze hem nu niet meer. “Het wordt hem inderdaad moeilijk gemaakt”, beseft Rik. “Hij is opgejaagd wild, elke stap dat hij neemt, wordt onder een vergrootglas geplaatst.”

Kamp je met donkere gedachten of heb je vragen over zelfdoding, kan je terecht op het gratis nummer 1813 of op de website www.zelfmoord1813.be

Meer nieuws

Meer nieuws

.