Jacques Vermeire pinkt traantje weg bij dit geweldige nieuws van zijn dochter Julie
Jacques Vermeire pinkt traantje weg bij dit geweldige nieuws van zijn dochter Julie
Foto: Photonews

Julie Vermeire heeft haar diploma binnen. En dat is nog niet alles. Ze heeft ook al onmiddellijk werk te pakken. Dat vertelde Julie in haar eerste vlog voor VIJF. Haar beide ouders, Jacques Vermeire en Eva Pauwels, reageerden emotioneel op het goede nieuws.

Vanaf 17 augustus zal Julie Vermeire van maandag tot en met donderdag van 6 tot 10 uur het ochtendblok presenteren op radiozender NRJ. “Zo vroeg opstaan, dat wordt echt een aanpassing voor mij”, zei Julie in haar vlog. “Ik moet mijn levensritme veranderen, maar dat komt wel goed. Ik ga daar echt op oefenen.”

En daarmee heeft Julie na haar afstuderen dus al meteen werk bij de radio te pakken. Ze heeft immers nog maar net haar diploma ‘Media- en entertainmentbusiness’ aan de hogeschool behaald.

In haar vlog is te zien hoe Julie dat heuglijke nieuws meedeelt aan haar mama Eva Pauwels. Zij weent aan de telefoon van geluk. En wanneer ook papa Jacqueq Vermeire van zijn dochter hoort dat zij geslaagd is, pinkt ook hij een traantje weg. “Eindelijk ga je geld opbrengen”, grapt hij erbij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.