Goedele Liekens komt terug op lockdownfeestje: “Begrijp niet waarom mijn dochter toen niet vertrokken is”
PMN
Goedele Liekens komt terug op lockdownfeestje: “Begrijp niet waarom mijn dochter toen niet vertrokken is”
Foto: Instagram

Goedele Liekens heeft een klacht ingediend bij Comité P. Ze vermoedt dat er een lek is geweest bij de politie.

Op zaterdag 9 mei, één dag voor de eerste versoepelingen, was de dochter van Goedele Liekens aanwezig op een illegaal lockdownfeestje. Iets waar ze nu al heel veel spijt over heeft.

Moeder Goedele Liekens tilt zwaar aan alles wat er gebeurd is. “Amper nadat het feestje gedaan was, wist de pers al meer en werd mijn naam in verband gebracht met het feestje.”

“En dat kan alleen door een lek bij de politie gebeurd zijn”, zegt Goedele in Dag Allemaal. “Ik heb dan ook klacht ingediend bij Comité P. Wat ik niet wist, is dat er dan automatisch ook een zaak wordt geopend bij de correctionele rechtbank wegens schending van het beroepsgeheim. Ze nemen dit dus zeer ernstig.” Uiteindelijk bleek niet Goedele maar wel haar dochter Merel en haar vriend daar geweest te zijn.

Goedele kan het nog begrijpen dat jongeren tijdens die lockdown de behoefte voelen om uit te breken. “Maar ik keur het niet goed en het was onverantwoord gedrag van mijn dochter en haar vriend.”

“Ze hadden moeten vertrekken toen bleek dat er steeds meer volk kwam. Waarom Merel dat niet gedaan heeft, weet ik niet.”

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.