Zoontje Ellía bezorgde mama Belle Perez onlangs de schrik van haar leven: “Ik was in alle staten”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Belle Perez heeft samen met haar man Wout één zoontje, Ellía. In Story vertelt de zangeres wat ze moeilijk vindt aan het moederschap.

“Hem iets verbieden is moeilijk. Ik probeer steeds op zijn ooghoogte uit te leggen waarom iets niet mag. En als hij over de schreef gaat, wordt hij in de hoek gezet. De ene keer komt dat heel hard bij hem binnen, de andere keer zingt hij doodleuk liedjes”, aldus Belle Perez.

De zangeres vindt het ook lastig om haar zoontje los te laten. “Achter elke hoek schuilt gevaar en volgens Wout ben ik soms te voorzichtig. Hij doet ruige dingen met hem, zoals een kar spannen achter de grasmaaier.”

“En ik schrok me onlangs een hoedje toen ik zag dat Ellía een zaag vasthield. Ik was in alle staten, tot Wout zei dat er een beschermhoes over zat. Dan rolt hij eens met zijn ogen: daar is de overbezorgde moeder weer”, lacht Belle.

“We vliegen elkaar weleens in de haren, je kunt het niet altijd eens zijn met je partner, maar het ouderschap brengt ons nog dichter bij elkaar. Ellía heet al voor veel licht in ons leven gezorgd.”