Annelien Coorevits openhartig over haar scheiding: “Ik heb het nog geen plaats kunnen geven"

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Annelien Coorevits praat niet graag over haar breuk met Olivier Deschacht. In Het Nieuwsblad Magazine legt de presentatrice van Temptation Island toch voorzichtig haar ziel bloot, nu haar ideaalbeeld van het gezin is weggevallen.

“Momenteel kan ik het nog niet rijmen. Ik heb het nog geen plaats kunnen geven. En dat zal wellicht nog wel even duren. Voor mij is dat een moeilijke, juist omdat ik zo huiselijk ben ingesteld. Dat gezin, die huiselijkheid, dat zorgen voor, die dingen zijn heel belangrijk voor mij”, vertelt Annelien Coorevits.

“Het is ook de manier waarop ik ben opgevoed: zorgen voor is een soort van liefde tonen. En als dat dan wegvalt, van de ene dag op de andere? Ik kan het nog altijd niet gewoon worden. Ik denk dat het tijd nodig heeft.”

“Voor de kinderen moet je in elk geval niet samenblijven, vind ik, als het niet meer gaat. Het allermoeilijkste vind ik om je de vraag te stellen: wanneer is het op? Wanneer is het genoeg en moet je stoppen met kansen te geven? Je zult je altijd schuldig voelen, aan beide kanten. Had ik het niet toch nog een kans moeten geven? Had ik het niet toch nog eens moeten proberen? Ik weet niet wat de toekomst zal brengen. Ik weet gewoon dat ik nog niet sta waar ik had willen staan.”