Serieuze tegenvaller voor Harry en Meghan: “Waar anderen hen al voor waarschuwden, gebeurt nu”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle vluchtten naar Los Angeles omdat ze meer met rust gelaten willen worden. Tevergeefs, want veel privacy heeft het koppel daar voorlopig niet. Dat meldt TV Familie.

Verschillende sterren waarschuwden Harry en Meghan al dat de Amerikaanse paparazzi minstens even erg zijn als de Britse. “Meghan en Harry zijn hier in volle coronacrisis gearriveerd. Maar eens de persfotografen weer volop aan het werk gaan, zal het rap voorbij zijn met hun rust”, zei Lindsay Lohan. En dat blijkt nu ook het geval te zijn.

Harry en Meghan moesten zelfs de politie inschakelen, omdat ze werden lastiggevallen met drones die boven hun villa circuleren. Die zouden vol camera’s hangen die voortdurend alles filmen en fotograferen. “Ze kunnen zelfs niet in hun eigen tuin komen”, klinkt het in Hollywood.

De politie verklaart dat zij weinig tegen die drones kunnen doen. “Er bestaat geen verbod op het gebruik van die toestellen. In LA worden ze ook constant gebruikt op filmsets. We kunnen enkel ingrijpen als iemand er geen vergunning voor heeft en we hem betrappen. Maar meestal zijn die mannen weg als we ter plaatse komen.”

De Amerikaanse paparazzi ontkennen dat de drones van hen zijn. Zij wijzen met een beschuldigende vinger naar Britten. “Wij zijn niet zo geïnteresseerd in hen”, aldus de Amerikanen. “Onze aandacht gaat vooral uit naar Hollywoodsterren. Wij denken dat de daders Britse persfotografen zijn.”