VTM brengt vanavond extra nieuwsuitzending met Stef Wauters die al je vragen gaat beantwoorden
PMN
VTM brengt vanavond extra nieuwsuitzending met Stef Wauters die al je vragen gaat beantwoorden
Foto: VTM

Sinds vanochtend 9 uur zit de Nationale Veiligheidsraad samen over fase 3. Er gaan allicht opnieuw heel wat versoepelingen komen.

De ervaring is dat er na zo’n Veiligheidsraad nog altijd heel wat mensen met vragen zitten. VTM NIEUWS brengt morgen om 21u45 een Special waarin nieuwsanker Stef Wauters de belangrijkste vragen van de kijkers beantwoordt. 

Hij doet dat met topchef Sergio Herman over de maatregelen in de horeca, met de topman van Studio 100 Hans Bourlon over de beslissingen in de evenement- en cultuursector, en over de reissector met de directeur van TUI Fly Gunther Hofman. De voorzitter van de expertenwerkgroep GEES, Professor Erika Vlieghe, is ook te gast en praat over de sociale maatregelen die gelden voor alle Vlamingen. Ook minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem schuift aan bij Stef Wauters.

Extra nieuwsuitzendingen
VTM NIEUWS is er daarnaast de hele dag door met extra nieuwsuitzendingen om het nieuws op de voet te volgen. VTM NIEUWS breekt meteen in met een extra nieuws van zodra de persconferentie start. Die zal ook te zien zijn via VTM GO. Professor Epidemiologie Pierre Van Damme geeft bij Freek Braeckman uitleg bij de nieuwe maatregelen. Ook heel wat reacties van de leden uit de Veiligheidsraad komen aan bod. 

Ook in de nieuwsuitzending van 19.00 staat VTM NIEUWS uitgebreid stil bij de belangrijke beslissingen van de Veiligheidsraad. Daar verzamelt Stef Wauters onder andere uitgebreide reacties van Vlaams minister-president Jan Jambon en Nathalie Muylle, Federaal minister van Werk. Ook viroloog Prof. Marc Van Ranst schuift opnieuw aan om meer duiding te geven bij de beslissingen. 

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.