Ludo Hellinx denkt aan Anna en Albert uit Familie na beslissing van makers: “Dit gaat hen wel pijn doen”
PMN
Ludo Hellinx denkt aan Anna en Albert uit Familie na beslissing van makers: “Dit gaat hen wel pijn doen”
Foto: VTM

Het heeft even geduurd maar vandaag zijn de opnames van Familie opnieuw van start gegaan. Het resultaat daarvan zien we dit najaar op tv.

Zo goed als de hele cast kan terug aan het werk, behalve de 70-plussers. Zij behoren tot de risicogroep voor het coronavirus en de makers willen liever geen risico’s nemen.

Wie wel terug aan het werk mag is de 65-jarige Ludo Hellinx. Hij speelt in Familie de rol van Patje. Hij denkt op een dag als vandaag aan Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe, die de rol van Anna en Albert spelen.

“De 70-plussers moeten nog thuis blijven. Vooral Annie en Ray zal dat wel pijn doen, denk ik”, vertelt Ludo in Dag Allemaal. “Die zijn zó begaan met ‘Familie’! Maar kom, alles voor de gezondheid. We moeten het heel voorzichtig aanpakken.”

Grotere rol
Ludo is zelf ook blij dat Patje opnieuw een grotere rol gekregen heeft. “Voor mij mag Patrick triestige dingen meemaken, of vrolijke dingen, als er maar wat spélen bij komt kijken. Er is een tijd geweest dat het wat dat betreft veel minder was.“

“Patrick liep er voor spek en bonen bij, zeg het maar zo! Ik heb het regelmatig aan de makers van ‘Familie’ laten horen dat ik dat niet zo prettig vond. Maar zij moeten natuurlijk met iedereen een beetje rekening houden, hé. Bon, ik ben blij dat er nu toch wat verbetering is gekomen voor mij.”

Volg ons nu ook op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.