Robbie Williams maakt zich erg veel zorgen om familielid: “De groei van de kanker neemt niet af”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Robbie Williams maakt zich erg veel zorgen om zijn familie. De zanger heeft het er moeilijk mee.

Robbie Williams maakt zich veel zorgen om de verslechterde toestand van zijn ouders en schoonouders. "Ayda's moeder heeft kanker. Mijn vader heeft de ziekte van Parkinson en mijn moeder heeft het mentaal heel moeilijk. Ze zijn duizenden en duizenden kilometers van ons vandaan. De groei van kanker neemt niet af, hoe vaak ik haar het zwembad ook laat zien", licht Robbie toe.

"Er gebeuren echte dingen met onze ouders die gezondheidsproblemen hebben en we kunnen ze niet bereiken. Het maakt niet uit of je een beroemdheid bent of niet, het helpt je daar niet mee."

En dan heeft hij ook nog schrik dat er inbrekers komen op het moment dat hij, zijn vrouw Ayda Field en hun vier kinderen thuis zijn. De laatste tijd zijn beroemdheden wel vaker het mikpunt van inbrekers en stalkers. "Naar mijn idee zijn er heel veel aanvallen geweest op beroemdheden. Mensen kunnen wel zeggen: 'Jullie zitten wel goed in jullie villa's'. Dat klopt, maar dit is wel wat er nu aan de hand is", verklaart hij zijn angst in The Sun.