Bekende vrouw reageert nog eens op gerucht dat ze ooit relatie had met Koen Wauters: “Helemaal niets van aan”
Bekende vrouw reageert nog eens op gerucht dat ze ooit relatie had met Koen Wauters: “Helemaal niets van aan”
Foto: Photonews

Joe-presentator Jan Bosman had een gesprek met Ingeborg. Hij vroeg haar nog eens naar een gerucht dat over haar de ronde deed in de jaren 80.

In de jaren 80 hadden brachten Ingeborg en Clouseau de single ‘Verlangen’ uit. Het gerucht deed toen de ronde dat zij een koppel waren. Zowel Ingeborg als Koen hebben dat al tegengesproken, en onlangs heeft Ingeborg opnieuw gezegd dat daar niets van aan was.

Ingeborg en Clouseau deden destijds allebei mee aan de voorrondes van Eurosong. Ingeborg geeft in het gesprek met Jan Bosman toe dat zij en Koen wel een klik hadden. “Wat ons sterkte maakte is dat ik niet afgeef, maar Wauters geeft ook niet af hé. Een diamant kan een andere diamant alleen nog scherper maken, nog meer doen schitteren.”

Ingeborg  vertelt dat ze die verhalen over een relatie tussen haar en Koen Wauters toen “leuk” vond. “Ik vond dat tof, laat de mensen maar verhalen verzinnen. Wij weten wel beter. Koen heeft een tijdje bij mij gewoond toen hij zijn legerdienst deed. Maar hij heeft op een eenpersoonsbedje in de logeerkamer geslapen. Daar was echt niets van aan. Die had genoeg madammen en werk mee enzo.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.